Favorieten

Ons Verhaal

Mijn naam is Theo Walpot, eigenaar van Walpot Classics en gespecialiseerd in de verkoop en detailing van klassieke wagens en vooral BMW oldtimers en youngtimers.

De liefde voor mooie klassieke wagens is er al van kleins af aan. Het is er dan ook al op jonge leeftijd met de paplepel ingegoten. Zo ging ik als jonge knaap met veel plezier met mijn vader en oom – échte BMW liefhebbers – op pad door heel Europa om unieke BMW klassiekers op te sporen. Zij kochten deze wagens immers aan voor een eigen collectie. Toen was het niet de bedoeling om de wagens opnieuw in de verkoop te brengen.

Het heeft wel altijd al gekriebeld om mijn eigen onderneming op te starten in deze branche. Zo ben ik uiteindelijk in 2017 gestart met TW Classics. Dit is sinds 2020 omgedoopt tot Walpot Classics. Voor mij is het een jongensdroom die uitgekomen is. Ik heb van mijn passie mijn job kunnen maken.

Van jongs af aan gepassioneerd door BMW oldtimers en youngtimers

THEO WALPOT
Zaakvoerder Walpot Classics

Theo Walpot Classics - Ons Verhaal

Dit voelt nog altijd als een droomjob omdat het uitzoeken van mooie klassieke wagens mijn grootste passie is. De wagens die ik aankoop voor klanten en toekomstige klanten zouden wij ook zelf kopen voor onze eigen collectie.

Door de jaren heen heb ik – dankzij mijn zoektochten in heel Europa – een uniek netwerk opgebouwd wat betreft de aankoop van BMW oldtimers. Ik weet daardoor waar ik knappe oldtimers vindt. De ervaring leerde mij dan weer om die wagens te selecteren die in perfecte staat zijn. Voor mij betekent dit onder andere dat de nodige documenten aanwezig zijn en dat de wagen zo min mogelijk kilometers op de teller heeft.

Daarom kan je ook steeds bij ons terecht als je op zoek bent naar een specifieke auto die momenteel niet op onze website staat. We gaan graag voor jou op zoek. Door de jaren heen hebben we immers een uitgebreid netwerk van handelaars en verzamelaars opgebouwd in heel Europa.

Vragen over Onze Diensten?

Neem nu contact met ons op!